Summer Feelings

Sorry, but….

Jah, har ikke været aktiv herinde et stykke tid, og det er der en grund til. Kort sagt har jeg brug for en ferie fra bloggen, for kan ikke rigtig rumme den lige nu. Jeg stopper ikke, det gør jeg ikke! Men vil lige informere jer om, at det er med vilje der ikke kommer noget op. Måske kommer der gang i den igen i morgen, måske i næste uge, (har da et lille Marc Jacobs Event) men jeg har brug for lige ikke at tænke på det herinde. Er lidt stresset på arbejde, og så ja, så er jeg ude på kødmarkedet igen. Droppet, dumpet, øv. Eller vil ikke sige jeg er på kødmarkedet igen…Har ikke lyst til alt det pis, kun til ham, men det er bare ærgerligt. Alt gik så godt, har aldrig været så glad for nogen på den måde. Fik ikke rigtig nogen konkret forklaring på hvorfor han ikke ville fortsætte, men man må jo bare acceptere det. Har intet ondt at sige om ham, tværtimod. Han er bare som han skal være. Lort! Det er en uge side, og hold kæft hvor jeg savner ham. Fuck. Og jeg er så pissestædig at jeg ikke skriver eller ringer til ham selvom jeg virkelig har lyst. Fuck!

3

 • Bettina

  Hmm det synes jeg du skal gøre. Altså ringe til ham…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er fint, at du vælger at tage en pause. Det er også begrænset, hvor kreativ man kan være, når der er krise på hjemmefronten.

  Jeg tror, at der er mange, som kan nikke genkendende til de følelser, du beskriver – mig selv inkluderet. Det er noget af det værste, øv. Gode tanker herfra :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Mange tak for den søde besked 🙂
   Kan mærke jeg kommer tilbage lige om lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Feelings