Pure Arctic Oil

Reggio di Calabria

imageimageimage De første to dage blev brugt i Reggio di Calabria, helt nede på spidsen af støvlen. Vi kunne kigge over til Sicilien (på billederne) og vulkanen Etna stod hele tiden og dampede lidt-uha spændende! Rigtig hyggeligt lille by, og ingen turister what so ever. Det var fantastisk at alle fattede hat af hvad man sagde. Så føler man at man er langt væk hjemmefra, og det er jeg vild med.imageimageimageimageimageimageimage
Og al pasta var perfekt, bum. Utroligt hvad de rigtige råvare kan gøre. Og så masser af fisk, mmh.imageimage
Hver aften blev afsluttet med en “lille” night cap. Man fik minimum 6 cl for ingen penge. Og det er altså dobbelt op på mængden af det der kommer i glasset herhjemme. Jeg var fan. Det var så første omgang italiensk spam, kan I have en dejlig aften //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pure Arctic Oil