Hjemme igen

Pure Arctic Oil

image
SÅ kom den! Den nye fiskeolie fra Eqology, og på Top 3-listen over de renste fiskeolier i verden. Glæder mig til at mærke dens undere, haha.

Feriebilleder kommer snart! Har været en travl og træt dame siden jeg kom hjem, men fik på min fridag i går ordnet alle de dér små ting der gik mig på. Kender I det? Bare sådan noget som ting der skal hænges op, sorteres, mails der skal sendes osv. kan sidde i baghovedet og stresse. Jeg fik gjort stort set alt det jeg ville have gjort, og det gav mig en god portion overskud, så lækkert. Men nu vil jeg gå i seng. Kl 21:33 en fredag aften… Nogle gange må man godt hade at skulle møde kl 6…//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen