Turen går til Italien

En lille update fra Calabria

image Ja, vi har det sgu egentlig meget godt hernede. Vi har for det meste ligget på stranden, drukket øl, blevet lidt for røde, spist, drukket drinks og shoppet lidt. Her er skønt, og overhovedet ikke turistet. I dag skal vi køre ca 120 km langs kysten til Tropea hvor vi skal være resten af ugen. Følg med på Instagram @annanathaliee hvor jeg med garanti kan give jer mere sommer end DMI kan love 😉 image Selfie kl 5:30… Kunne ikke sove (må være en arbejdsskade) så jeg nød udsigten fra altanen. Så smukt. Man kan ikke se det på billedet, men solen rammer lige toppen af Sicilien, og man kunne se alle de små krummelurer i bjergene. Nå, nu skal herren vidst også vækkes, og så er det breakfast tiime//

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Italien