Nyt

Rainy Beers & Greasy Burgers

FullSizeRender(16)FullSizeRender(15)IMG_1791FullSizeRender(17)IMG_1831IMG_1792IMG_1798IMG_1796FullSizeRender(18)IMG_1832IMG_1797
I weekenden hoppede jeg til madfestival i Kødbyen med Søster under armen. Det var et værre lortevejr, men det var faktisk lidt hyggeligt. Bare ærgerligt for festivalen, for den så ret interessant ud. Der var også nogle svedige typer der var iskolde overfor det våde vejr, og bare lod som om det var sol og 20 grader, og nød deres ligeså iskolde drinks i solstolene. Det var sådan set fedt nok. Men da den stille regn blev til store tunge dråber løb vi altså ind på Warpigs og fik os en regnvejrsøl. Hvad skal man ellers gøre? Regnen stoppede ikke rigtig, så da vi blev sultne løb vi over til Tommi. Mummelums du. Ku’ godt lige nu. Det var en hygge dag//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt