Sporty

‘little bit of this

IMG_1536IMG_1539IMG_1535
Har hygget mig lidt med mit nye kamera…Jeg havde sådan lyst til selvforkælelse, så købte lidt sushi og rødvin. Ikke den traditionelle kombi, men det havde jeg nu lyst til. Så har jeg været lidt rundt i byen med min mor, på Geologisk Museum med Mormor, har nydt solen og en tidlig morgen på Bredgade. Byen er så hyggelig før den vågner, og himlen var blå, så jeg gad ikke tage hjem. Nuppede i croissant og en kaffe og gik en tur. Så en fyr der lignede Marlon Brando og det mindede mig om hvorfor man ALTID skal huske sin make up…//

ENGLISH: Spent some time with my new camera, my Mum and Grandma’. I’ve enjoyed food and the sun, and took a stroll trough the city before it woke up. Saw a guy looking like Marlon Brando and it reminded me to wear my make up. Every day, omg//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty