The Day Off

Få en højere placering på Google

IMG_1191Vi vil det jo gerne, alle os bloggere. Vi vil gerne ligger højt, hvis ikke øverst på Google, når folk søger på nogle af de ting vi skriver om. Men hvordan får man en højere placering på Google? Jo, altså det handler om SEO. Men hvad er SEO? Det er, hvad I sikkert har hørt tit, søgemaskineoptimering. Det handler i bund og grund om de at de sætninger og ord vi skriver i vores indlæg, kan være sætninger folk søger på, og derigennem finder vores blogs på Google og andre sider. Det handler også om linkbuilding, men alt det og meget andet, kan I læse om på www.riveronline.dk, som gør sig indenfor online marketing. De tilbyder også en gratis analyse af ens side, så man kan få et overblik over dens potentiale. Det tror jeg at jeg vil benytte mig af, bare for nysgerrighedens skyld. Jeg vil også læse mere om alt det her, for det lyder som noget der kan betale sig i længden, hvis man altså vil have flere besøgende på sin blog. Og det vil man jo 😉

sponsoreret

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Day Off