LightScapade

Min Valentins Dag

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Jeg fejrer slet ikke Valentins Dag, og slet ikke nu hvor jeg ikke har nogen form for kæreste. Og jeg synes ærlig talt det er noget værre kommercielt pis, nød dog lidt SM-info hen over morgenmaden. MEN, når det så er sagt, så kan man jo godt fejre kærligheden alligevel, så jeg købte to lækre fastelavnsboller, det var jo næsten sidste chance, og tog op til min Mormor. Det er altid så hyggeligt, og jeg elsker at være der. Det blev som altid til helt ud på aftenen, og hun lavede god klassisk mormormad bestående af krebinetter, kogte grøntsager og en ærtesauce. Og så selvfølgelig et glas rødvin. I love it.
Lavede I noget særligt på Valentins Dag? Kom nu, lad mig høre lidt om langstilkede roser, kvalmeromantik og jeres søde kærester 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LightScapade