Going Ginger?

Egyptian Magic

egyptegypt1egypt2For lidt siden fik jeg denne her. Den skulle efter sigende være lavet på en gammel egyptisk opskrift, og den skulle være god mod næsten alt. Og det er den også! Det er kun naturlige ingredienser der er i, og de er alle kendt for at være gode for huden, og vi ved jo alle sammen at de gamle egyptere havde fat i en ting eller to. Ingredienser som olivenolie og honning bliver i hvert fald stadig brugt til huden pg.a. deres sunde og helende virkning. Altså jeg er fan, og hvis du også vil prøver de gamle egypteres magi, så kan du købe den HER//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going Ginger?