Moving

That Body

10899542_1544700265810081_375031341_n
Jeg er normalt ikke typen der “tilbeder” de kendte. Overhovedet. Men helt ærligt, Medinas body er så flot. Den giver mig lyst til at styrte ned i fitness og træne mig til min egen MedinaBody. Men det bliver i morgen, lige nu spiser jeg Knoppers… Men seriøst, hun er jo for lækker//

ENGLISH: Normally I don’t idolize famous people. But when it comes to Medina… I just love her body, just wanna run down to the gym and get my own MedinaBody. But I’ll do it tomorrow, right now I’m having Knoppers… But seriously, she’s so hot//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moving