Clean and Fresh

Maskeradebal på d’Angleterre

gallacollage
I sidste uge var der personalefest. Og efter kjolekrise og maskekrise fandt jeg endelig en kjole jeg synes var super fin, og som jeg også følte mig tilpas i. Det var virkelig en fantastisk aften, med lækker mad, alt for meget Pol Roger, (ej det er der da ikke noget der hedder…) smukke mennesker og masser af god musik i de flotteste omgivelser. Kunne dog godt bruge nogle hårtips til en anden gang. Er der nogen der har nogle tips til frisurere til meget tykt og tungt hår? For det ender altid bare med stort løst hår. Det er jo også fint, bare lidt kedeligt i længden. I dag står den bare på afslapning, tøjvaskning, bloglæsning, spisning, kattesofahygge, realitytv, neglelakering og lidt sortering noget af alt det crap jeg har. Det bliver godt at få smidt en masse ud inden jeg flytter. Hvad laver du i dag?

ENGLISH: Last week I was at a staffparty at my work. It was a fantastic night with good food, too much champagn, (is that even possible?) beautiful people and good music in fabulous surroundings. Today I’m just gonna paint my nails, read blogs, wash clothes, eat food, watch reality tv and sort in all the crap I have before I move. What are you gonna do today?

2

 • Hvor ser du bare fin ud! Kender godt dit hår-problem, jeg plejer bare at flette det væk haha, men jeg ved ikke rigtig hvor fint det er 🙂

  HOPELESSWANDERER

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Taak! 🙂 Fletning er altid pænt, dér har jeg også været 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean and Fresh