That Body

Clean and Fresh

razspa2razspa

I dag købte jeg en lille ting til mig selv. En parfumeolie fra Raz Spa! Den hedder Clean and Fresh, og den dufter bare dejligt, ja rent og friskt. Billedet beskriver egentlig duften meget godt. Den er rigtig lækker, og så er den kun lavet på naturlige ingredienser. Har tit svært ved at finde en parfume der dufter godt på min hud, men den her er lækker. Og der er flere forskellige dufte, som man også kan blande sammen så man kan finde sin helt egen. Jeg er fan, og så kostede den her kun 125 kr. Det kan man lige overkomme. Og så bliver den pakket fint ind, hele mærket er nemlig inspireret af gamle dage. I like that.

ENGLISH: Bought a little something for myself today. A perfume oil from Raz Spa. All ingredients are natural, and the smell is just lovely. Like a clean day at the beach. Not far at all from the picture//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Body