New Boots

London Part II

londonpart2londonpart25londonpart21londonpart232londonpart22londonpart28londonpart26londonpart29
Her er de sidste billeder fra London. Er det ikke rigtigt, at man tror man har taget mange flere billeder end det man egentlig har? Anyways, vi var en tur på Camden Market, som egentlig bare var en masse crap og souvenirs. Dog havde de en ret fin loppemarkedeafdeling. Og det er nogle ret fine “lokaler”, det er nemlig nogle kæmpestore gamle stalde. Vi forvildede os også derind da vi ledte efter Roundhouse om aftenen, og på en bar helt oppe i hjørnet, stødte vi på Billy Huxley. I ved ham modellen dér… Jeg synes det var ret sejt, for ham og Sømanden nikkede lige hoveder til hinanden, og de ligner altså hinanden en del. Jeg synes sgu det var morsomt! En af aftenerne spiste vi på Maze Grill, som er en af Gordon Ramsay’s mange restauranter. Vi fik den bedste burger på denne jord. Hold nu op hvor var den fantastisk. Kødet var bare vildt lækkert, og sammen med osten, bollen og rødvinen spillede det bare helt perfekt. Bum. Der skal I tage hen hvis I skal til London. Og kan lide burgere. Og sådan er det//

ENGLISH: We went to Camden Market one of the days. A big market with a lot of everything and nothing. We got lost in there one night, looking for Roundhouse, and found Billy Huxley. Pretty random, but I thought it was very cool, since him and the Sailor look a lot alike. And they nodded heads to each other. Totally bearded tattoo swagger. One of the evenings we went to Maze Grill for Gordon Ramsay’s burger. My oh my, it was the best I ever had. Go there, and that’s an order//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Boots