Så er jeg klar!

Glædelig Jul!

godjul1
Glædelig Jul alle sammen! Jeg håber I får en dejlig dag, fyldt med alt det gode fra julen.
Hvor skal I holde jul henne? Selv skal jeg til min onkel på Nørrebro, så det er bare hjem og hente gaver efter arbejde, og så direkte med bussen derind. Håber der er ligeså mange brune kartofler og sprødt andeskind som de plejer at være- høhø. Men hav en dejlig dag og aften derude, husk at man godt må spise til man skammer sig, nyde duften af gran og tændstikker, og måske høre All I want for Christmas lidt for mange gange//

ENGLISH: Merry Christmas everyone! I hope you’ll have a lovely day, full of all the best from this day. (Tomorrow it’ll probably be for you who read this part) I’m celebrating at my uncle’s house, what about you? But have a very wonderful day out there and remember: it’s okay to eat more than you thought you could and enjoy the smell of spruce and matches, and maybe listen to All I Want for Christmas one time to many. //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg klar!