Day with Sis

Sol

sol3sol1
sol7sol6solI går nød jeg min sidste fridag i Dyrehaven med min mor. Det var satme dejligt med noget sol. For fanden da, det var skønt! I dag var det bare back to work, og i morgen er det pay day, WUHU! Det gør bare noget godt ved én når der ruller penge ind på kontoen. Der er lavvande i make up-tasken, så der skal fyldes op. Måske jeg skulle vente til London? Der er jo kun to uger til. Uhj det bliver dejligt med en lille rejse//

ENGLISH: I enjoyed the sun yesterday with my Mum. So fucking fantastic with some sunshine! Tomorrow itøs pay day, and I have to restore my make up box. Maybe I should wait ’till London? It’s only two weeks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day with Sis