Efterårsfavoritter

Gastromand

gastromandgastromand4gastromand2Der var hverken sparet på de våde varer eller de stolte smil, da de fire Gastromænd holdt deres book release i sidste uge. Masser af øl og signatur cocktails’ne Gastromand Sour blev hældt op og delt ud. Dertil små snacks i form af koldrøget laks, røget baconsmør, I think, og diverse lækkerier. Bland andet solæg. Var skeptisk og lidt skræmt, men det smagte jo virkelig godt! Måske man skal prøve at lave sig en omgang, bare for sjov. foto(3)gastromand8gastromand7Selvfølgelig skulle bogen med hjem, med underskrifter og det hele! Ja ja, der er nogen der kan. Jeg er ret høj over den her kogebog, for jeg har nemlig været fan af gutterne længe. Hver gang jeg er i tvivl om en opskrift, så slår jeg op på deres blog, og det slår aldrig fejl. Godt nok står der; ‘spis og drik som en mand!’ på forsiden, men så spiser jeg altså som en mand, bum. I admit it. Elsker kød, øl og mad der smager igennem, ligeså meget som det lette ‘tøsemad’ . Nok lidt mere endda. Så jeg kan mærke at den her bog meget snart har fedtpletter og æselører over det hele//

 

4

 • Jaspar

  Du skal så meget have et bedre kamera 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for besøget Sweet Petroleum!

  Og til dit kameras forsvar skal det siges at der virkelig var dårlige lysforhold i kælderen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Jamen det var en fornøjelse 🙂
   Og ja, det hjalp virkelig ikke på billederne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfavoritter