Torsdagen

A long Kiss Goodnight

halloween2

Min fredag bliver brugt med nye knæstrømper, rødvin og ‘A Long Kiss Goodnight’. Det er nemlig ikke meget party-overskud man har, når man har haft en travl morgenvagt, og har været en tur på Strøget med sin mor. MEN, det var rigtig hyggeligt, og vi klarede frokosten på Greasy Spoon. Det sted er vidst ved at blive familiens lille stamsted, de har altså også den bedste chicken burger, og en killer chokolademilkshake! De havde pyntet rigtig (u)hyggeligt op til Halloween, med slukket lys og spindelvæv og det hele. Det er nu meget hyggeligt sådan noget, og det er en ting vi danskere er gode til; at tage ting til os som giver en god undskyldning for fest og hygge. I like that.  halloween

I morgen skal Sømanden og jeg en tur ned til vores tatovør, de holder nemlig Día de los Muertos-event, og øl, hygge og billigt blæk siger man vidst ikke nej til. Måske man skulle spice halloweenstemningen op med lidt American Horror Stories i aften? Under dynen og med tændt lys, naturligvis. halloween3

Kan I uhygge jer //

English: I used my Halloween night home alone. Watching A long Kiss Goodnight and having a glass of wine. Mmh, I also went to Greasy Spoon AGAIN with my Mum. They have the best chicken burger, and a scary but cozy Halloween decoration//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagen