G&T Tuesday

Salon 39

foto 2(10)Afskallet tapet, lavmeldt jazz, gamel 20’er’-30’er inventar, og så den dér summen af tilfredse og glade gæster der har det godt. Endelig fik Sømanden og jeg besøgt Salon 39. Vi er jo meget glade for burgere, og er da også blevet enige om, at hvis der var én ret man skulle spise hver dag, så skulle det da være burgere. Og det ville ikke gøre så meget hvis det var Salon 39’s burger. Den var nemlig helt fantastisk, og efter min mening; sådan en burger skal være. Det er vel heller ikke for sjov at folk kalder den byens bedste burger. Sød og blød, glinsende bolle, virkelig lækkert kød (jeg ved ikke hvad de har gjort ved det, men det lignede en slags rørt fars) og sprødt grønt i. Fritterne var også skønne; små, tynde og sprøde. Dog kunne de godt gøres lidt mere spændende. Deres røgede mayo bliver serveret oveni ketchuppen, og først blev jeg sur og irriteret. Men det gav faktisk en ret god kompi, og efter min mening må skålen gerne være lidt større…Bare lidt. foto 1(11) Den våde vare bestod af en rigtig dejlig Sangiovese, som kun gjorde aftenen bedre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med vores besøg; god, venlig og hurtig betjening, dejlig vin, virkelig dejlig mad og gennemført stemning. Stedet ligner noget der har ligget der siden 20’erne, og ikke er blevet rørt siden, glemt i en tidslomme. Kun folkene og gaderne udenfor har ændret sig, mens Salon 39 stadig serverer alt det bedste de har.

Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal sætte fingeren på. Det skulle da lige være, at tjenerne godt må lade være med at sætte sig på hug ved siden af én. Det er mærkeligt. Og så lidt mere røget mayo i skålen, be’ om. Men alt i alt er jeg meget glad, og ser frem til det næste besøg, hvor man nok hellere må smage nogle af deres famøse cocktails//

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

G&T Tuesday