Dark'n Stormy

Legally Blonde- The Musical

LB-Banner1-WEBlegally5I går var jeg, som jeg fortalte, med min veninde ude og se hende øve. Hun spiller nemlig med i Gorgernes nye musical, Legally Blonde. Gorgerne er en teatergruppe der helt frivilligt, forvandler blod, sved og tårer til vilde musicals. De er virkelig professionelle alle sammen, og bare det jeg hørte i går, fik mig til at glæde mig helt vildt til jeg skal ind og se den her musical! De synger helt fantastisk alle sammen, og dansene bliver i bedste Legally Blonde stil. Kan I huske ‘bend and snap’ scenen? Den er også med. legally7legally9legally1Gorgerne er også et stort navn i deres verden, blandt andet er der rigtig mange som bruger deres tid hos Gorgerne, som springbræt til Danmarks eneste musical uddannelse, og videre ind i andre professionelle skuespillerkarrierer. Så det er altså ikke fis og ballade der har gang i, jeg glæder mig i hvert fald til jeg skal ind og se den, og jeg er sikker på, at hvis man er vild med Legally Blonde, bliver man også vild med musicalen. Så hvis I føler jer fristet, kan I købe billetterne lige HER!//legally4legally6Gorg-Logo-PinkBevel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark'n Stormy