Legally Blonde- The Musical

G&T Tuesday

g&t2I dag er det tirsdag. Og det betyder Gin & Tonic. Det er  nemlig vores nye tradition herhjemme, og det kan vi ret godt lide. Jeg er lige kommet hjem efter en hektisk og skøn morgen på d’Angleterre, så jeg forkæler mine trætte fødder med et lille fodbad. Sømanden er også lige kommet hjem, og når han kommer ud af badet laver han den bedste Gin & Tonic til os. Så står den på tidlig aftensmad, i dag er det thaimad, panang hvis nogle skulle undre sig, og så skal vi ind og skyde. Bagefter er det bare hygge, Ray Donovan og dyner.

g&t5g&t3

Have a fabulous afternoon //

1

  • Marholt

    Det er virkelig den bedste gin jeg har smagt! En klar vinder! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legally Blonde- The Musical