Salon 39

Fint Besøg

fælleden2fælleden5fælleden3fælleden10fælleden4I weekenden har vi haft besøg af lille Molli, min mors hun. Hun skulle nemlig på en lille sensommerferie synes vi. Det har været så hyggeligt, vi har puttet og leget, spist pølser, gået morgenture og en rigtig lang tur på 6,3 km rundt på Amager Fællede. Et rigtig dejligt sted faktisk! Det er rart at på midt i byen, men stadig have sådan et kæmpe naturområde, lige rundt om hjørnet. Jeg elsker det her crispy sensommer/efterårsvejr, og glæder mig faktisk til det bliver lidt køligere, så man rigtig kan putte sig i sweatre og tørklæder.fælleden8fælleden6fælleden1fælleden7Mollie er syg med toge. Alle transportmidler faktisk, det er underligt og lidt pinligt når han hyler efter dem, men hellere dét end det modsatte. I dag har jeg bare haft fri, haft besøg af min mor, og været en tur i Illum. I aften står den på en stræktime til poledance, spaghetti bolognese og Ray Donovan med min Sømand //

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salon 39