Marc Jacobs Giveaway

Tommi’s Burger Joint

tommistommis1tommis9tomiis5tommis3tommis8tommis2

I går tog søster og jeg en tur ud på Tommi’s Burger Joint. Den har der jo været meget snak om, og så skal man jo ligesom prøve det. Så efter at have kigge lidt efter noget sjovt her under Fashion Week, tog vi ud i Kødbyen, købte hver vores menu, og fandt et hyggeligt hjørne på den varme asfalt. Alle bænkene var nemlig optaget. Indretningen i joint’en er mega hyggelig, og minder mig om en blanding af en amerikansk diner, og en lille havnehytte hvor fiskerne hænger ud efter dagens fangst. Love it! Burgeren er ret god, og man forstår hvorfor Tommi har formået at køre de islandske McDonald’s i sænk. God rosa bøf (altså rigtigt oksekød), blød sødlig bolle, og hvad der ellers hører til. Plus fritter med en virkelig god mayo, mmh fritter! Det er overhovedet ikke sidste gang jeg kommer dér//

Og hvor er det dejligt at høre om alle jeres sommerminder 🙂

ENGLISH: Yesterday my sister and I visited Tommi’s Burger Joint in Kødbyen. The danish Meatpacking District. It’s just a really nice place that reminds me of a cross between an american diner and a fisherman’s hut or something. Really cozy! And the burger is really nice, medium and juicy with a soft sweet bun, and fries on the side with a delicious mayo. Mmh love it! And I understand why Tommi knocked McDonald’s out of Iceland //

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs Giveaway