I Want To Blog!

The Winners

mjvindereVinderne er fundet!! Jeg synes det har været lidt svært, for det ser ud som om I alle sammen har haft en virkelig skøn sommer, fyldt med dejlige sommerminder. Og hvor har det været dejligt at så mange ville være med, har nydt at læse jeres kommentarer, og håber I bliver hængende <3  Men VINDERNE, de hedder Malena, som mødte sin fars familie for første gang, og Malene hvis forældre havde guldbryllup. Jeg sender jer en mail med det samme, og så håber jeg I bliver helt vilde med Marc Jacobs’ nye duft, før alle andre 😉

Hav en dejlig, dejlig dag //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Want To Blog!