Ombre Light

Marc Jacobs Giveaway

mjgiveaway5I mandags var jeg inviteret ind til en lille pop up shop i Magasin, som nogle af jer måske så på instagram(?). Det var en Marc Jacobs pop up shop, og det var Daisy Dream det hele handlede om. Og der var popcakes og kokosvand, og sommerpiger med blomster i håret.  Super hyggeligt og sommerligt. Det var et hurtigt event, og jeg fik mig en dejlig gave med på vejen. Mine billeder blev jeg desværre ikke tilfreds med, så I får i stedet billedet af denne smukke flakon. Jeg er vild med designet på Marc Jacobs parfumeflakoner, og synes faktisk den her er den flotteste! Den dufter friskt, lidt af brombær og med undertoner af kokos. Og ved I hvad? Hele TO af jer kan vinde sådan en parfume. Yeah Baby! Den kan først købes i butikkerne fra den 25. august, så to af jer kan få en før alle de andre, uha uha. Alt I skal gøre er:

1. Følg bloggen på Bloglovin’

2. Lige like min Facebook 

3. Og skriv en kommentar om jeres fedeste, dejligste, sjoveste sommerminde fra i år 🙂

Så finder jeg en vinder jeg en vinder den 15, august!  Og nu vil jeg splashe lidt Daisy Dream på og smutte ind på Strøget, jeg har nemlig fri i dag //

Indlægget er sponsoreret

mjgiveaway7De venter på jer <3

29

 • Sikke en skøn konkurrence!!! 🙂
  Mit bedste sommerferie minde er nok strandture og hygge med min niece!

  Mia L
  miasunivers@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard

  Vil så gerne vinde den!! Den er jo SMUK

  Det dejligste sommerminde jeg har fra i år er da mig og min familie (som for en gangs skyld ikke skulle rejse til udlandet) holde sommerferie på Gilleleje Badehotel. Min far og jeg badede sammen i det smukkeste vand i kattegat med hvide luksus badekåber på 🙂 Generelt et helt vandvittigt luksuriøst hotel med overdådigt mad og verdensklasse kaffe <3 God sommer til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Fedeste sommerminde i år må være at jeg rent faktisk fik slæbt min numse med til træning – efter 15 års (!!) pause.. Og fortsatte med at træne.
  Men hele sommeren har været fyldt af gode øjeblikke.
  Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit fedeste sommerminde må helt sikkert være da jeg faldt på nogle trapper på vej ind til en musik festival og forstrak mit ledbånd i knæet og tilbragte 3 timer på skadestuen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desværre har jeg ikke de vildeste sommerminder fra i år, da jeg er blevet opereret og derfor ikke har kunne komme nogle steder. MEN! Jeg tog en aften til stranden og så solnedgangen og var i vandet for første gang i 15 år. Det er lidt vildt alligevel. 😛

  Anne-Mette Højbjerg (gizzerdk@gmail.com) http://www.giz-blog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Har kun en uges ferie i år. Ved den bliver super fed. Tager en smut til dejlige Norge på motorcykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Foodfashion by Camilla Pejdal

  Woow en skøn konkurrence! 🙂 Det parfume lyder som lige noget for mig!

  Der er ikke sket så meget her til sommer. Det dejligste var nok da min søn på 1½ sagde ”Jeg elsker dig” for første gang. Jeg var rørt til tårer og det glemmer jeg aldrig! <3

  – Og tak for en super blog, som jeg nyder at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Åhh den duft skulle bare være helt fantastisk <3 Håber og drømmer.
  I år er mit dejligste sommerminde helt sikkert mine forældres guldbryllup. Det var en fantastisk dag hvor deres kærlighed og lange ægteskab blev fejret med manér – en rørende og skøn dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Mit bedste minde fra min alt for korte sommerferie var nok at være sammen med børnene, hjemme, ud i haven og bare slappe af og køre helt ned i gear. Det havde vi alle brug for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

   og vores blommetræ. der bugner af blommer i år. Jeg fik min store dreng på 13 til at hjælpe mig med at plukke blommer og lave syltetøj. Han fik diagnosen Aspergers syndrom for et par måneder siden og det var været drøjt at få ham til at deltage i madlavningen og det daglige det sidste års tid. Jeg tror at vi begge nød det.
   Note to myself: Gå i træning til næste år inden der skal plukkes blommer. Har plukket omkring 45-50 kg til børnehaverne, familien og til os selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det fedeste var uden tvivl vores overnatninger i shelter! Perfekt st vågne op til havets lys med min lille familie <3
  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Hov min besked kom ikke frem – prøver igen…
  Det skønneste ferieoplevelse var at vågne op i shelter til havets lyd – med min lille familie. Det er fantastisk og toppen af lykke og kærlighed.

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  bedste sommerminde er en kold øl på dronning louises bro efter fyraften, hvor man bare kan sidde og kigge på alle de sjove mennesker der går forbi og høre lidt god musik imens:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Dejligste sommerminde er Ibber & Agge.
  2 små kattekillinger, der lige er flyttet ind. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette (E.L)

  Fantastisk…:) mit bedste sommerferie minde er solbadning og en tur på kronborg med familien…:)

  Dbh Mette E.
  Bissenogemsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er det dog en alt for lækker give away, elsker Marc Jacobs! <3
  Der er ikke sket så meget i min ferie, som der plejer, men mit bedste sommerferie minde må nok være en uge på Langelandsfestival 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  ★ Klart en skøøøøn weekend med mine dejlige søskendebørn,som vi alle 4 nød ★

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja mortensen

  vi har været sammen med et godt vennepar en uge i camping hvor vi bl.a var i djurs sommerland. min søn på 6 år som ellers er noget af en kylling hvad forlystelser angår overraskede os voldsomt ved at ville med op i nogle af de vilde ting. det var bare fedt at opleve at han havde fået lidt blod på tanden. ellers er det jo bare fedt at holde ferie herhjemme når vejret er 30 gr. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Vi elsker at tage på stranden , men min mindste datter har været meget bange for at gå i , hedebølgen har gjort at hun nu synes det er enormt hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg har nydt lange stranddage i Tversted, og det har bare de mest afslappende, hyggeligste dage i hele sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Strandtur (x mange) til Fjellerup Strand med ungerne . Det var så fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine sommerminder dette år er dælme mange, vejret har jo været intet mindre end fantastisk, med strandture, kold hvidvin og skønne madoplevelser i ekstraordinær klasse, jeg kan ikke få nok og derfor har jeg i denne weekend besøgt århus med kæresten hvilket også er et skønt sommer minde.

  XXX for at jeg er den kanon heldige vinder og fortsat dejlig sommer til dig.
  Kaster lige nogle Zyber pastel blomsterblade i din retning, det pynter såååå fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  At vi boede 200 meter fra stranden og kunne hoppe i og nyde havet flere gange om dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Min fedeste ferieoplevelse må være da jeg var i Schweiz på sådan en adventure-ferie, hvor jeg riverraftede og klatrede og alt sådan noget /?
  Jeg kunne vildt godt tænke mig ar vinde denne ultra lækre parfume, da den dufter helt fantastisk 😛
  Julie Reich – juliereich99@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde i år, må være de timer jeg har været sammen med mine unger og min niece <3 De 3 – på samme tid – er bare det bedste 😀 Total hygge, grin og skønne smil.

  Krydser mine fingre, for at vinde din give away 😀

  Christina
  krumme.rand@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • june

  mit bedste sommer minde i år, var helt sikkert da jeg var på lejr med børn med og uden handicap, det var helt i gemen fantastisk!!!! så sjovt man kan have med hinanden og nyde folks selvskab det skaber gode minder man aldrig glemmer!!!!!!!!♥♥♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • june sørensen

  mit bedste sommer minde i år, er helt sikkert da jeg var på lejr med unde børn med og uden handicap, det var helt i gennem fantastisk!!!!!! så sjovt man kunne have med hinanden og nyde folks selvskab, det minde man aldrig glemmer!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malena

  Min bedste sommerminde er fra sidste år, hvor jeg fik lov at se hele min fars side af familien for første gang. Mine forældre kommer fra Sri Lanka, hvor der har været borgerkrig i mange år, så det var først muligt at komme derned igen sikkert sidste år. Jeg fik endelig set alle mine fars søskende (der er 8 af slagsen) samt fætre, kusiner osv. Det var bestemt noget som jeg aldrig vil glemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker duft – den kan da få sommer minderne tilbage 🙂
  Mit bedste sommerminde er tur med mine 2 piger til Samira Club, hvor den stod på ren forkælelse og spændende oplevelser som parasailing og at svømme med Luna (Delfin) – Jeg drømmer mig nu tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ombre Light