Morgen

Poppies

valmuer2Se lige! Er det ikke smukt? Sådan ser marken ud i øjeblikket, der hvor min mor bor. Knaldrøde valmuer der bare skinner på marken. Tror jeg stod og bare kiggede i 20 minutter. Nød bare solen, blomsterne, sommerfuglene og svalerne der fløj højt. Det var sgu dejligt!

Jeg har forresten snart et indlæg klar om den festival jeg besøgte i sidste uge. Det var alt for fedt //

Take a look at this! Bright red poppies all over. They were just shining red in the field near my mum’s. So beautiful, I just stood there for 20 minutes or so, listening to the swallows, enjoying the sun, the flowers and the butterflies. I had a nice moment there!

Btw, I soon have a post about the festival I visited last week. It was awesome//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen