Det' sgu meget hyggeligt

Morgen

morgenJeg er lige kommet hjem fra en bytur, hvor min bedste veninde og jeg fejrede hendes fødselsdag. Godt nok er det først i næste uge, men det lige meget. Solen er ved at stå op, og jeg er tilpas tipsy/småfuld, kald det hvad du vil. Jeg elsker solopgange. Daggry er min yndlingstid på dagen, og det har det altid været. Det er så stille, friskt og nyt, og det dufter skønt. Det er virkelig som om, alt der var i går er væk. Det kommer aldrig tilbage, og en ny dag begynder. Intet fra i går hænger ved, kun det vi vil have med. Det er sjovt, fuglene er altid de første til at stå op, og de synger altid. Lige meget hvor de er; på landet, i byen, på Amager, de er der altid. Jeg kan godt lide det, og nu vil jeg gå ind til Sømanden og sove lige indtil jeg vågner <3

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det' sgu meget hyggeligt