Hot Stud Monday

New York #5

 

nycbaby38nycbaby40nycbaby37newynewy1newy4newy3newy2newy5newy6newy7newy9newy8newy10Denne dag gik vi helt ned til Staten Island Færgen. På vejen fandt vi en rigtig hyggelig bar/pub hvor vi fik en dejlig pale ale og en gang frokost. Stedet hed Mudville, og maden var rigtig god. Jeg fik jumbo rejer med salat og vildt gode saucer til, mmh. Så tog vi færgen til Staten Island for at få et glimt af Frihedsgudinden, for vi havde nemlig ikke lyst til at betale for den rigtige tur ud til hende. Men hun var fin var hun, lige så fin var udsigten over byen. Hun var ret lille dog, men fin som hun stod dér! Og til sidst vores evening view fra værelset//

This day we walked all the way down to the Staten Island Ferry. On our way we found a really nice bare/pub called Mudville. Had some really nice shrimps with yummy sauces and a nice pale ale. Then we took the ferry to Staten Island to see the Statue of Liberty on the way. She was very pretty, a little tiny, but it was very funny to see her in real life. The last picture is our evening view over the Hudsin River //

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Stud Monday