Wet Wedensday

Goodiebox Pink Spring

gbpinkgbpink1gbpink3gbpink2Det er forår, og det er det også nede i Goodieboxen! Helt lyserødt og fint forår. Jeg synes den er rigtig god denne gang, men har desværre måtte afmelde den for en tid da jeg lige skal finde ud af hvordan økonomien kommer til at se ud på elevløn.. Øv, den er så hyggelig at få. Men her er min anmeldelse af denne omgang forkælelse:

  1. Labello Vitamin Shake Cranberry & Raspberry– Mmh, den er både cremet og fin med sin swirly pomade. den dufter godt, fugter godt og giver en fin farve. LIKE! (har den på læberne på billede nr. 2)
  2. Rituals Miracle Balm– Den dufter sgu dejligt af blomster og søde ting. Da jeg først tog den på tænkte jeg ‘shiit den er fedtet’ men når den siver ind, så er den ret lækker. Lidt fedtet dog. But I like.
  3. So Susan 4-Free Nail Laquer nr. 57– Er den ikke bare fin? Synes den er noget så yndig. Den skal dog lige have et lag mere eller evt. en hvid underlak. But I love it!
  4. Escada Born in Paradise- For mig er Escada lidt poptøset… Eller det var i hvert fald den første parfume mine veninder og jeg ønskede os dengang i de tidlige teens. Jeg ville ikke købe den selv (I think), men den vækker minder, og den dufter jo godt. Især af sommer.Så jeg nyder prøven lidt.
  5. Vichy Idéalia dagcreme og øjencreme– Har ikke prøvet dem så længe, men umiddelbart ser de ud til at virke! De skulle give glød og udjævne hudtonen. Kunne godt finde på at købe dem begge. Om ikke andet er min hud blød og lækker!
  6. Lancôme Lip Lover– Den er altså fin… Bruger normalt ikke lyserød på læberne, men den er altså ret fin og klistrer ikke! Den har jeg på på det sidste billede 😉
  7. A-Derma Sensifluid Ultra-Rich Foaming Gel– Den fik vi vidst også sidste måned? Har ikke prøvet den endnu, men det vil jeg gøre 🙂

Dejlig tøse Goodiebox, kan I have en dejlig torsdag //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wet Wedensday