Oily Velvet

Januar Goodiebox

gbjanuarSå fik jeg en til af de her fine bokse. Jeg elsker at få den, det er en lille overraskelse en gang om måneden, det er rart! Men i denne måned er temaet: ‘Baby it’s cold outside’ og hanlder om at vi skal passe på hud og hår i denne kolde tid. Dejligt! Mit hår og min hud bliver nemlig hurtigt knastør, så jeg flåede papiret op. Og jeg fik:

  1. Naobay Extra Nourishing Rich Cream- God creme! Min hud er så pisse tør i øjeblikket, så den sugede på cremen ind. Men den fugter godt og har en frisk duft.
  2. Premae Clemensy Multi-vit Serum- De siger den beskytter mod det skrappe vejr, og lindrer rødme. Det synes jeg også den gør. Nu skal jeg bare finde noget super fugtende ansigtscreme, for min hud er så tør at den nærmest drysser. Ad.
  3. Milk_Shake Conditioning Whipped Cream- ÅH MIN GUD, den dufter helt fantastisk og ligner, ja, flødeskum. Dispenseren ligner også den på en dåseflødeskum. Sødt. Men oven i den helt vilde duft, så bliver håret blødt og mega nice. Nyt yndlingsprodukt!
  4. Nivea Creme Care- Det er den man tager på i badet. Jo, ja den er fin, har vidst også fået den før? Denne gang var min hud altså stadig tør da jeg kom ud. Nivea plejer altså at virke, så måske jeg havde skyllet for meget, måske min hud bare er latterligt dehydreret, eller måske noget helt tredje. Ingen ved det.
  5. A-Derma Sensifluid Cleansing Oil- Den har jeg ikke prøvet endnu, må prøve den under næste dusch. Hvis jeg bliver helt hysterisk begejstret skriver jeg om den til jer.

Det var nu en meget god Goodiebox, jeg er vildt glad for milk_shake produktet, og er glad for de søde mennesker på redaktionen har tænkt på vores vintertørre kroppe. Det var rart//

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oily Velvet