Goodiebox New Years Edition

Uddannelse, check?

foto(301)

Som jeg skrev i mine nytårs fortsætter, så ville jeg gerne i gang med en uddannelse snart. Og i forgårs var jeg så på prøvevagt i køkkenet på mit arbejde, og det var helt underligt at have kokketøjet på igen. Jeg følte mig så meget bedre tilpas på den anden side af klappen, og så ser jeg altså også ret sød ud i kokketøj 😉 Selvom det var en lidt stille dag og der derfor ikke var helt så meget for mig at lave, så kunne jeg godt mærke at det er det jeg skal.

Nu skal jeg bare snakke med køkkenchefen, hun var der nemlig ikke i går, så nu ser det ud til at jeg snart kan krydse det punkt af listen. Ikke dårligt! //

2

 • Alberte Whitta

  Ej hvor godt, tillykke med det! 🙂
  Whittaheart.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Mange tak! Jeg håber det bliver til noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox New Years Edition