Julegaver!

Det nye år

foto(2)Når et nyt år begynder, kan jeg godt lide at læse mit horoskop for hele året. Jeg tror egentlig ikke rigtig på det, men alligevel er det lidt sjovt at læse det, og kigge tilbage når året så slutter. Da 2013 startede, stod der at det ville blive Fiskens år, altså MIT år, og at de næste mange år ville være positive.

Fedt nok! Men det første halve år var bare meh, jeg havde  en periode i sommeren hvor jeg intet job havde, kærligheden var egentlig mere irriterende end dejlig, og jeg boede stadig hjemme. MEN så ændrede tingene sig, og jeg må sige at året endte ud til min fordel!

Jeg fandt et godt job, jeg har faktisk aldrig været mere glad for en arbejdsplads end hvor jeg er nu! Jeg fik en dejlig lejlighed, lidt lille men den er min, jeg kom af med min cola addiction, sådan bare ud af det blå, og sidst men ikke mindst; så fik jeg min Sømand <3 Jep, 2013 blev godt, og jeg har på fornemmelsen at 2014 bliver endnu bedre. Selvfølgelig kan man ikke overlade sin skæbne til de fjerne stjerner, man er jo nu engang sin egen lykkes smed. Meen alligevel tror jeg på der er noget mere og noget større. No one knows. Men jeg har også en DEL nytårsfortsætter, dog ikke de klassiske med at jeg skal tabe 10 kg eller løbe et maraton. Ved godt det måske er lidt forsinket med sådan et nytårsindlæg, men her kommer en liste over de ting jeg vil lave om på i det nye år :

  • Flere koncerter! I love it!
  • Mere poledance. Jeg er faldet alt for meget af på den lately…
  • Flere oplevelser!  LA og Las Vegas med min Sømand i foråret<3 Flere biografture, osv. måske få dykkebevis?
  • I gang med en uddannelse!
  • Mindre fulderier. En øl eller tre i byen, men er træt af at blive rigtig fuld…
  • Og så har jeg lovet mig selv at jeg skal blive den lækreste udgave af mig selv i år. Ja tak! Nu er jeg træt af, at jeg ikke får taget initiativ til noget særligt, og jeg er ved at komme ind i en god træningsrytme, så det skal jeg holde fast i!
  • Mere blogging! Jeg elsker det jo…

Ja, hvis, nej NÅR jeg overholder alle de her ting, så bliver der jo også meget mere at blogge om, og nu vil jeg tage til pole med min søster, og bagefter hjem til Sømanden, kan I hygge jer <3

2

  • Jaspar | Sailor

    Brokke brokke brokke, du sagde selv, at du ikke var interesseret i kærlighed det første halve år af 2013…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SWEET PETROLEUM

      Det var jeg heller ikke, men det er jeg nu ;-*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver!