A Rockin' Sushi Date

Julegave fra arbejdet

meyergaveHvis man kigger lidt efter kan man vidst godt se at jeg arbejder hos Meyers! Vi fik allesammen julegaver forleden, og sikke en gave! Jeg er faktisk ret glad for den. Fra venstre er der Øko Ølands hvedemel, øko stikkelsbærmarmelade, Sparkling Tea, Meyers Bobler (ja tak) en kogebog med mad der ser virkelig rar ud! Derefter to julemust med et fint billede af Claus Meyer som en fræk lille nisse, julekaffe fra Rio fra Estate Coffee og nogle ret så lækre vanillekranse! Der har vidst også været mus i 😉 Jeg takker pænt den øverste chef for en fin gave //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Rockin' Sushi Date