Come Fly Away

moving in and moving on

baressoJa, så er jeg sgu flyttet! I min helt egen lejlighed på 8. sal. Med stor altan og smuk, smuk udsigt. Og hvor er det rart at kunne lukke døren bag mig, og nyde my solitude! Jeg fik flyttet det hele på én gang, hvilket er virkelig rart, og fik da dagens styrketræning da vi slæbte min seng hele vejen op på 8. sal. Elevatoren var nemlig ikke stor nok, puha! Og alle min tv-kanaler virker, det er sgu dejligt, og de har endda sine vante pladser. Nu kommer alt det hyggelige bare, nemlig indretningen. Glæder mig til at vise jer min lejlighed, synes nemlig selv at det er lidt sjovt at se hvordan andre bor! Det eneste der ikke fungerer er internettet, så jeg sidder lige på Baresso og giver jer dårlige billeder 😉 Forhåbentlig er nettet oppe at køre snart! Og når ja, så skal jeg til min første samtale hos SAS mht. deres stewardesseuddannelse! TÆNK hvis jeg bliver stewardesse, det er da en lille pigedrøm. Min tatovør sagde at han var sikker på jeg kunne blive en god stewardesse, så jeg håber han har ret, det kunne sgu da være fedt! 

Men nu vil jeg gå over og købe mig en opvaskebørste og en stikdåse eller to! Kan I hygge jer så længe <3

2

 • Lyder rigtig lækkert. Jeg glæder mig også til at flytte hjemmefra og få sit eget og indrette det! :p
  Men glæder mig til at se billederne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Det er også bare det bedste 🙂 Det er så dejligt at have sit eget 🙂
   Glæder mig også til at vise det hele 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Come Fly Away