Tivoli

Det dér Facebook

Skærmbillede 2013-09-20 kl. 10.18.38Ja, så har jeg sgu fået lavet mig en facebookside til bloggen!  I er nogle svesker hvis i like’er den, for så bliver jeg glad. 😉 Den er HER! Bum du.

Fuck hvor har jeg arbejdet meget de sidste par uger! Tror jeg sammenlagt har haft 3 fridage på 3-4 uger? Det er heldigvis et fedt sted at være, og i næste uge har jeg også en masse fridage, så jeg klager nu ikke. Der kommer også godt med indlæg næste uge, skal nemlig lidt sjove ting, bl.a. skal jeg ind og skyde med guns, det glæder jeg mig ret meget til, for det har jeg altid gerne ville prøve 😉

Nu skal jeg sgu på arbejde igen, kan I hygge jer og like siden her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli