Det dér Facebook

a little free time

Sep1Der blev hygget lidt med rødvin på jobbet. Bagefter tog vi i byen, og halvdelen af os skulle møde dagen efter, så vi sagde “bare til kl 2..max!” yeah right.. For mit vedkommende blev den næsten halv 5.. flot 😀

sepMens Søster Lystig var i Israel var jeg ovre og passe lille Muffin, han var glaaad for at se mig, nurh <3

sep2Sømanden lavede brunch til mig i går, det var virkelig dejligt, og så havde han bagt muffins, som jeg bare synes var så pæne! Lækre var de også mmh. Han er sgu en sød én ham Sømanden 😉

sep3Søster blev hentet i lufthavnen, hun havde rigtig fået farve, tsk 😉  Så vi fik lidt mad og en masse historier fra det hellige land. Gad godt se alle de steder hun har besøgt. Det må blive en skønne dag hvor der ikke er ballede dernede!

Det er sådan set det eneste jeg har lavet ud over at have været på arbejde hele ugen! Det er ikke meget vel? Så bliver lønnen til gengæld god den første 😉 Heldigvis har jeg lidt fri denne uge, og i morgen skal jeg ud og skyde med Sømanden. Glæder mig, for det har jeg altid gerne ville prøve, uuh bang bang! I dag kommer min søster og viser lidt billeder fra turen og hygger <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér Facebook