There is a liquid sky all over the world

Rain

 

regn1regnregn4foto(285)Det er helt underligt ikke at have en regnfuld sommer… 7, 9, 13! Jeg nyder det virkelig, og elsker virkelig den danske sommer når der opfører sig sådan her! Det er så lækkert 😀 Men jeg glæder mig mig til at der kommer en ordentlig skylle, og gerne i selskab af masser af lyn og torden, elsker det! De store sort skyer der kommer rullende, den buldrende torden der får vinduerne til at ryste lidt, (måske mine vinduer sidder lidt løst?) og den duft der hænger i den våde, tykke luft når det har regnet, mmmh! Men lige nu skinner solen, og jeg vil ud og nude tanne lidt mens jeg får læst ‘Den gamle mand og havet’ færdig, så jeg kan komme igang med ‘God hates us all’. Jeg hader virkelig tan lines, så bikinien bliver altså indenfor!

4

  • Ida

    Ih hvor er det bare nogle skønne billeder 🙂 Og skønt skønt skønt at det ikke regner. Men ja der måtte gerne komme en ordenlig skylle, men gerne først på onsdag i næste uge, der har jeg en fridag og så vil jeg kunne ordne en masse af det praktiske herhjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SWEET PETROLEUM

      Tusind tak 🙂
      Haha ja, sådan har jeg det også, man får aldrig lavet alt det man gerne vil indenfor når vejret er godt 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så enig med dine tanker; jeg savner også lyden af regnen, og duften i luften efter torden. Selvom solskinsdage er smukke, lyse og skønne, så er et afbræk i form af regnvejrsdag altså noget helt særligt.

    Og det første billede er vidunderligt smukt. Jeg elsker forresten, du tilbringer dine sommerdage i selskab med Hemingway.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SWEET PETROLEUM

      Ja ikke? Mpske er vi heldige i dag 😉
      Jamen Hemingway er jo en dejlig mand! Og mange tusend tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There is a liquid sky all over the world