Dagens Negle

God Vind

funnyfact

Så! Puha, nu ser det ud som om der er kommet lidt vind i sejlene! Til jer der HAR LÆST MED, så ved I at  min situation har været det man kalder træls… MEN, nu begynder tingene at falde lidt på plads. Jeg blev nemlig, helt spontant, optaget på virksomhedsøkonomi B, og det er nok til at give mig SU.  Og oven i det var jeg til jobsamtale i fredags som jeg får svar fra i dag, forhåbentlig! Åååh jeg krydser samtlige krydsbare legemer! Krydser I ikke også jeres for mig? <3 Uha jeg kommer til at have mavekramper til jeg bliver ringet op! Jeg krydser alt, uha! Hav en dejlig dag alle sammen //

 

Husk endelig også at jeg har lidt guf til jer//

2

 • Ida

  Håber at der var gode nyheder vedr. svar fra jobsamtalen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Mange tak, men jeg fik det desværre ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Negle