Vinderne af Werring smykker:

Mor fyldte 50

50år50år250år350år450år5

Og det kan man altså ikke se 😉 Vi havde en rigtig dejlig dag med brunch og hygge, og hun blev rigtig glad for den Nespressomaskine som min søster og jeg gav hende 🙂 Om aftenen kom nogle af hendes venner, og så var der fest! Vi sendte også papirslanterner op i nattehimmelen. De er så smukke når de sådan svæver afsted stille og roligt. Det fik helt det slørede månelandskab til at ligne en kulisse. Rigtig hyggelig dag <3

English translation:

My mom turned 50 last week, it dosn’t show does it? 😉 It was a really nice day with, brunch and good company, and my mom was really excited about the Nespresso Coffee mashine my sister and I gave her. Feels good to make people happy with gifts 🙂  Later her friends came over, and we had a little party, and sending paper lanterns up into the night sky. So beautiful, and it made the milky moon look like a theater backdrop.  All in all a lovely day <3

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Werring smykker: