Cirkus Premiere

2 x GiveAway

 

werringwerring4

Som lovet havde jeg en lille overraskelse til jer, fordi I bare er nogle skønno læsere! Jeg er nemlig så heldig, at Werring Smykker har sendt mig de her fine smykker, og dem har to af jer nu muligheden for at vinde, YAY! Synes personligt øreringene er virkelig fine. I kan også se flere af deres smykker lige HER!

Det du skal gøre for at vinde er helt simpelt:

  1. Skriv en kommentar med dit navn og fortæl hvilket smykke du kunne tænke dig
  2. Følg bloggen på Bloglovin lige her!
  3. Like Werring Smykkers Facebookside,  Twitter og  Google+hvis du har en konto dér også.

Det er da meget nemt! Og så trækker jeg en vinder fredag den 19. kl 22 🙂 

Og kan I så have en dejlig aften!  Jeg er ret træt, så når jeg har set Deception og har ordnet negle vil jeg hoppe i høkassen <3

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkus Premiere