I'll wrap my hands around your neck so tight with love

Rock’n roll, ild og svensk pølseret

wildwaxwildwax1wildwax2wildwax11wildwax6wildwax3wildwax5wildwax9wildwax4wildwax7wildwax13wildwax15wildwax17wildwax16I søndags var det jo Skt. Hans, og normalt er det ikke noget jeg bare MÅ fejre. Bevares, det er rigtig hyggeligt, og hvem kan ikke lide et stort flot bål? Men i år spillede Wild Wax Combo ude ved Langelinie. De spiller rigtig lækker garage rock, og det kan man altså kun blive i godt humør af at høre på, og fornemmes det på billederne at de gav den gas? 😉 Nogen der kender dem? Min søster og jeg var faktisk nede på Havnehytten sidste år for at høre dem, men vi nåede dem ikke. Øv! Det var en blanding af at vi var lidt tunge popo’erne, og at det regnede så der ikke rigtig var nogle dernede. Vi spiste pommes frites og drak varm kakao i stedet. Men de spiller igen d. 7 juli, og så er jeg der altså 😉 De er sgu nogle hyggelige typer! Og ude på Langelinie, sprang nogle af de lidt ældre fra publikum ud i en  jitterbug/jive, det bliver kan man altså lidt glad af at se på, de gav den sgu god gas de gamle!  Der var faktisk bare rigtig god stemning, så jeg glæder mig til Havnhytten.  Sømanden var også så sød at give øl (og øl), plus jeg mødte en meget fin hund, der var ret glad for mig hver gang dens ejer gik op for at købe pølser til den. Sødt!

Bagefter gik vi lidt ned langs Langelinie, Sømanden tog lidt billeder af mig og mine fine, smukke sko, og så tog til sidst hjem til ham. Aftenen stod på Californication og en stor omgang svensk pølseret, som jeg af indlysende årsager ikke har taget noget billede af! Det ligner jo…ja. Men det smagte sgu godt! Så godt at vi faktisk spiste det hele, og var alt for mætte i alt for lang tid. Vi skammede os lidt.. Er det lidt underligt hvis jeg har lyst til svensk pølseret lige nu? Ja? Nå… Efter maden smuttede vi i Frederiksberg Have for at se lidt heks futte af, og så hurtigt hjem igen og i seng, for Sailor skulle tidligt op. Desværre 😉

Hvad lavede I til Skt. Hans? Er der nogen der har en særlig tradition ud over bål selvfølgelig? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'll wrap my hands around your neck so tight with love