It's Good

Window painting

vinduevindue1

I dag blev jeg altså bare træt af at se på den grimme træfarvede vindueskarm/ramme, så jeg fandt noget maling og gik i gang! Det føles virkelig godt at få gjort noget ved det, og det var helt hyggeligt at stå der med den lille pensel- som var den eneste jeg havde- mens man lytter til regnen. Nu passer vinduet tilmed også til døren og panelerne 🙂 Midt i det hele ringede min chef og sagde jeg bare kunne tage en fridag, for der var ingen mennesker pga. vejret. Ingen problemer dér! Jeg nød da bare regnen indefra. Har I haft en god dag ? <3

 

2

 • Sikke en dejlig forskel fra før. Føler du ikke også, at der kommer 1000 gange mere lys ind i rummet?

  Vi malede vores vinduer med noget højglans tam-tam, det ændrede fuldstændigt, hvordan sollyset kom ind i stuen – lækkert.

  Dejlig aften

  <3

  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Jo det er blevet så meget lysere, det er virkelig dejligt, for mit værelse er ret lille og ret mørkt før, men nu er det helt anderledes, så lækker 🙂

   Dejlig aften til dig også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Good