Copenhagen Ink Festival

På havets bund

http://i1215.photobucket.com/albums/cc511/Annasteenberg/denbla30A01_zpsd30c1e46.jpg

Jeg har igen været på opdagelse med Sømanden! Denne gang gik turen til Den Blå Planet. Der var virkelig mange mennesker, men alligevel synes jeg det var værd at se. Nu er jeg også ret glad for havet, men det er noget lidt andet end en tur på Danmarks Akvarium. Når man lige er gået igennem de mindre akvarier, og har kigget på alle de fine små koralfisk, så kommer det store Ocean. Et KÆMPE akvarium, hvor glasset er over 20cm tykt. Og hvis man står helt oppe ad glasset, føles det lidt som at stå på havets bund, med store rokker, tun og hammerhajer der cirkler rundt i overfladen. Ja, jeg var altså lidt vild med det, haha. Jeg kan godt blive imponeret af sådan nogle ting! Men det er i hvert fald ikke kun for børn, så hvis man vil have det bedste ud af det, skal man nok tage derud når alle børnefamilierne er taget hjem, for der var fuldt hus da vi var der lige ved 12-13tiden, og det kan godt blive lidt stressende. Men det er noget man skal se hvis man kan lide sådan noget.

Da vi havde kigget længe nok på fisk fik vi også lyst til at spise dem. Lettere barbarisk, men vi tog en tur på Bishops Arms og fik fish’n chips og en øller. De har virkelige det bedste pubmad, også deres elgkødboller, mmh!

Og fordi Sømanden er et kendt ansigt derinde, fik vi en lækker lille dessert da kokken følte sig kreativ. Et lille stykke hvid chokolade-marshmellow pie med grillet rabarbar, lidt vandmelonsalat og en bærsmoothie med lidt procenter. Lækkert! Men er du sindssyg hvor var jeg mæt i meget lang tid den eftermiddag//

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Ink Festival