On the road

Justian Kunz AW13

Som skrevet var jeg jo inviteret til Justian Kunzs modeshow i Kolding. Først tænkte jeg; “Omg Kolding?” Men så tænkte man jo at man kunne få en lille miniferie ud af det. Hyggeligt har det været! Og kollektionen var flot. Især de sidste pieces, virkelig flot! Den hvide kjole var jo helt vild, og musikvalget til showet var også rigtig fedt. Det er altså en stor del af oplevelsen at musikken er i orden. Og de sidste pieces blev vist mens musikken fra ‘Requiem for a Dream’ blev spillet. Vildt flot og “stor” musik. Men tøjet var lækkert, og jeg spottede mig en skjorte som jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i… Høhø ærgerligt det var efterårs/vinter kollektion! Men det er sgu svært at tage virkelig gode billeder til sådan et modeshow. Men jeg synes jeg klarede den.. Selv havde jeg bare lidt afslappet tøj på, en ny nederdel fra Zara, den fine Sømand under armen og en fin strik fra Rude, havde virkelig tøjkrise, men herregud. Showet var flot, selskabet godt, sviptur til det jydske har været hyggeligt og vejret dejligt. Det har da egentlig været en skøn weekend so far //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the road