I <3 packages

Heavy Challenge!

eq3eq4eq5eq2eq9eq11eq8eq6eq7

Til jer der kigger med på Instagram (@annanathaliee) har jeg fortalt at jeg har gang i noget. Jeg er nemlig hoppet på Birgitte Lylloffs kur/kostplan: ‘pænere hud’. Det går kort sagt ud på at man i de første 14 dage (fase 1)  ikke må spise nogen form for sukker. Ingen frugt, ingen stivelse, ingen mælkeprodukter og selvfølgelig ikke noget slik og sodavand ovs., heller ikke sødemidler! Så man kan vel godt kalde det en detox. Så fase 1 går ud på at få alt sukkeret ud af kroppen. Der er heldigvis en masse lækre opskrifter med, så man kan få sig lidt inspiration. I fase 2 (de næste 14 dage) begynder man så at spise lidt stivelse, frugt osv., og holder samtidig øje med hvad huden reagerer og ikke reagerer på. Under hele forløbet tager jeg også nogle piller fra mærket Eqology der hedder Livex, og indeholder artiskok og gurkemejepulver, som virker udrensende på leveren. Så pillerne hjælper til at få alle affaldsstoffer ud den rigtige vej, og ikke igennem huden. Derudover tager jeg noget der hedder Active Collagen- også fra Eqology, som også indeholder en masse vitaminer. Collagenen skulle hjælper mod ar og rynker. Jeg har selvfølgelig ikke rynker, men jeg har allerede fået lidt fine linier i panden!! Væk med dem!  Og så har jeg oven i købet fået en mild rensegel og skrubbe pads med jojobaolie fra Eqology. Super lækkert og fyldt med naturlige ingredienser. Men efter den første måned starte det “normale” liv så igen, og man skal bare holde styr på festmåltiderne og alkohol osv, så man har kontrol over hvad der ryger ind, og man kan bedre kontrollere sin hud. Eller de udbrud der skyldes maden. Det skal lige siges at den her kostplan er blevet godkendt af to læger, så der er ingen dikkedarer dér! Jeg er kun på 3. dag i fase 1 og det fandme ikke sjovt! De første 2-4 dage skulle være de værste, så jeg håber det slutter snart! I går havde jeg virkelig lyst til alt det jeg ikke må spise… I dag er sukkertrangen dog liidt mindre, heldigvis, men jeg har virkelig lidt til kakao! Wtf? Det er ikke sjovt, men jeg holder bare fast i tanken om hvad det gør for min hud. Jeg kan nemlig se på Birgitte at det har hjulpet helt vildt, så kan det vel også kun hjælpe på mig hvis jeg gør som hun siger. Lige nu tager jeg bare én dag af gange, for to uger uden nogen form for sukker lyder ærlig talt uoverskueligt lige nu. Så én dag af gangen, tak… Nu vil jeg gå ned for at købe ind til “salat-tacos”. Men jeg håber I vil følge mig, og støtte mig lidt, for min viljestyrke bliver virkelig presset, man er vel livsnyder 😉 Jeg vil selvfølgelig vise før- og efterbillede til slut så forskellen kan ses. Og så vil jeg nok ynke mig en lille smule de næste par dage, but I’ll keep in goin’!

Sponsoreret af Birgitte Lylloff

 

4

 • Jeg hepper på dig!! 😀
  Ville dog aldrig selv gøre det, mener det er hysteri, at udelukke frugtsukker, osv. fra sin kost – og sukkeret kommer jo ind i kroppen igen, så snart man begynder at spise det igen.

  Men er spændt på at se, hvorvidt det virker. Hihi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Mange tak 😀
   Men det er jo netop det jeg har skrevet, at man starter med dat få det ud af kroppen, og bagefter spiser normalt så man kan finde ud af hvilke ting ens hud reagerer på, som man så kan lade være med at spise, eller spise en gang imellem.
   Det synes jeg giver god mening, for mad har en stor effekt på huden. Det er pisse hårdt og jeg glæder mig til det er slut og på at se resultater!
   Men jeg må indrømme at det med frugten er stramt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender godt det der med at skulle undvære alle de ting man plejer, da vi lige er begyndt at spise paleo. Jeg må jo heldigvis godt få frugt og det er jeg i den grad glad for. Min krop reagerer virkelig godt på den nye kost, men det er også hårdt. Både fordi der render folk rundt med is alle steder, men også fordi jeg har en mild omgang af det de kalder “kulhydrats-influenza”, med ondt i hovedet, træthed osv.

  Jeg synes du er sej at du tager udfordringen op og er spændt på at se resultaterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Mange tak! 😀 Ja det er godt nok hårdt! Jeg tror jeg ville klare det uden problemer hvis jeg bare måtte få frugt 🙁 En uges tid endnu, så er der frugt og lidt stivelse på programmet!
   Haha, ja den kulhydratsinfluenza har jeg også haft.. Men det føles godt når man så kommer ud på den anden side! Synes også det er sejt du følger det og hænger i! Og tak fordi du følger med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I <3 packages