Lørdagshygge

Who cancelled spring?

Der sker ikke så meget på forårsfronten. Måske til april så? Please? Pyt, jeg spiser mig gennem “foråret”. Måske ‘instafood’ skulle have været overskriften? Mad er virkelig en stor del af min hverdag, jeg tænker tit “Hvad skal jeg spise i aften? Hvad skal jeg spise til morgenmad, middag og aften i morgen? Hvor skal jeg spise næste gang jeg er inde i København?” osv haha, jeg er vel ikke den eneste? Men på det sidste har jeg:

Gået tidlige ture med Molli nede i Dyrehaven, er generelt begyndt at stå tidligt op, det er rart – spist på et par gange på SoupaNatural, Palæo, Wagamama og ¿Qué Pasa? – Sovet på sofaen med Søster Lystig – haft katte i håndvasken – hygget og spist taco med Sofie – lavet mad – hygget med dyr, både hunden og fisk (fuck de kilder) – spinnet – spist noget mere – spist frokost i Nyhavn med den dejlige Julleh, dengang man troede det blev forår – holdt fødselsdag med familie, kage, lækker mad og det hele – købt fint nattøj – fejret min fødselsdag med pigerne i byen – spist en masse mere dejlig mad – blevet tatoveret en ordentlig omgang – haft en Sømand på besøg der lavede vafler til morgenmad, mmh – og jeg har hentet min søster i lufthavnen, og så skal man jo have Starbucks nu man er der. Så kørte vi hjem med en træt søster der havde små gaver med hjem, og en masse oplevelser at fortælle om <3 

Jeg hedder forresten @annanathaliee på instagram, og nu må det gerne bliver forår…. På forhånd tak!

2

 • Nej, det er sgu lidt op ad bakke med det der “forår” :b men i det mindste er vejret godt nu, så mangler vi bare temperaturerne. Og det ser ud til, at du har hygget dig! 😀

  Jeg tænker sgu også på mad konstant. Hahaha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Haha jeg vidste jeg ikke var alene 😉 Og ja, jeg har sgu hygget mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagshygge