Too much white stuff..

Goodiebox Special

Jeg havde jo brokket mig. Til Goodiebox. Hvis I husker indlægget om den for gamle shampoo og balsam? Jeg skrev efterfølgende til dem, og de beklagede selvfølgelig og tilbød mig at sende mig en “Goodiebox Special”. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Jeg fik:

  1. Decubal Body Creme- Den er faktisk rigtig god til mine tørre hænder!
  2. En prøve på Margiela’s parfume “Untitled”– Hvad skal jeg med prøver? Og jeg bryder mig altså ikke om unisex parfumer.. Har dog duftet nogle af de andre parfumer i den kollektion som er vildt gode.
  3. John Masters’ Organics Eye Creme– Dem har jeg fået før. Har dog ikke prøvet dem, måske de er gode!
  4. Unique One hårkur– Den fik jeg i sidste boks. Den er fin nok men, jeg har lige fået den! Men så kan man kan få et bedre indtryk af virkningen.
  5. Maxfactor 2000 calorie mascara– Den er rigtig gammel. Og ikke specielt god. Ikke til mig i hvert fald. Bum.
  6. Oh My neglelak– Kedelig farve, men det er jo smag og behag. Måske min søster vil have den?
  7. Lyx hårelastikker- Dem har jeg også fået før. De er ret gode, men jeg har desværre ikke noget at bruge dem til. Men jeg kan jo gemme dem til håret engang er vokset ud 🙂
  8. Isabel Kristensens ‘Dreams’ parfumeprøve–  Jeg har jo lige fået den? Not a success..
  9. Mádara bb-creme, prøver- Det er ikke den bedste bb-cream, men så har man prøvet det. Jeg skal nok også have noget der dækker lidt mere.
  10. Viktor & Rolf, Flowerbomb body shower– Det var min yndlingsparfume engang, men så var det som om de lavede om på ingredienserne så den lugtede virkelig anderledes lige pludselig. Så mærkeligt. Jeg har ikke prøvet den endnu, måske den er god?

Det lugter lidt langt væk af, at diverse rester fra de sidste Goodieboxe er blevet samlet i en “speciel” box. Tja well, lidt øv. Men Decubalcremen er jeg glad for! 🙂

2

  • Mathilde

    Jeg må sige at dette indlæg er lige lovligt negativt og trist. Det kan godt være at du ikke er helt tilfreds med det hele, men man kan da godt sige at det er bedre end ingenting. Men har selvfølgelig også lov til at være skuffet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • SWEET PETROLEUM

      Lidt negativt måske ja, men jeg må jo sige at jeg havde forventet lidt mere af en Goodiebox med tilnavnet ‘Special’, så ja jeg blev lidt skuffet, men det er jo også bare min mening jeg kommer med 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too much white stuff..