Who cancelled spring?

Ooh la la

Jeg er gået helt amok med make up den her måned! Og jeg har fået anskaffet en del af slagsen fra Benefit, som er ved at blive mit yndlingsmærke. Typisk mig, det dyre bliver mit yndlings.. Jeg købte mig:

  • Eye Bright pen fra Benefit- føres på den våde kant i øjet, og “åbner” øjet op. Den er ret effektiv
  • Ooh La Lift fra Benefit – En slags creme/gel der smøres under øjet, under den almindelig make-up og WUPTI du har lige fået et lille øjenløft  og ser meget friskere ud. Fabulous! Og hvis man har røde områder i ansigtet kan man smøre den på, så concealer og evt foundation. Så er det ekstra godt dækket.
  • Blush (Peaches) fra Mac – Før brugte jeg Sephora, den var god, men jeg synes den røg af hurtigt. Så tilbage til Mac!
  • Archie’s Girls Lip Gloss (Rasberry Malt) fra Mac – LOVE IT! Så pæn, viser jer den snart! Og så er jeg jo helt vild med deres Limited Edition denne gang. Retro på den søde måde!
  • Sephora Concealer – Har manglet en god concealer så længe.. Finally got one!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who cancelled spring?