Go Bananas!

Lørdagshygge

Jeg skyldte Sømanden en øl, efter vores Photochallenge på Instagram, så den skulle han have! Jeg fik mig en Dead Cat, ret god øl synes jeg, og skummet smager lidt af hvid chokolade haha, ikke dårligt. Og efter min søster har været i Dublin, har jeg haft cravings efter Walker’s chips ‘Salt’n Vinegar’, og hvad havde de på Bishop’s Arms? Oh yes, det var lækkert.  Senere tog vi hjem til ham, lavede en ordentlig portion spaghetti bolognese og så gode film. That was a saturday well spent!

Nu ligger jeg bare hjemme på sofaen, nyder en solstråle og ser The Tudors. En weekend fyldt med lækre mænd, uha 😉 Har I også haft en god weekend? <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Bananas!