Sunny Saturday

Nyt hår igen, igen, igen

Sådan ser mit nye hår ud! Jeg er ret glad for det, det andet var så udvasket og slidt, så hellere at det bliver lidt kortere og så er sundt, right? Nu skal det bare vokse! Er det ikke rigtigt at der sidder  meget selvtillid i håret? Det betyder ret meget for mig i hvert fald, så jeg er rigtig glad for de nye lokker <3

3

 • Såå pænt 😀 ihh jeg må snart tage mig sammen og gå til frisøren :). Hvilken frisør har du brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå pænt! Jeg må snart tage mig sammen og tage til frisøren 😀 Hvilken frisør har du brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Taak søde! 🙂 Jeg går hos Dennis Knudsen og min frisør hedder Izabella. Hun er super dygtig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Saturday