Wanties

Cookin’

mad mad1 mad4 mad5

Jeg har haft en laaaang periode hvor jeg ikke rigtig har lavet mad, selvom jeg elsker det, fordi jeg har været så træt når jeg kom hjem fra arbejde. Men i dag fik jeg lavet noget a la “meatzza”. I ved, det dér Palæomad. Godt nok fik vi kartofler men herre Gud. Jeg har bare på det sidste opdaget hvor oppustet/utilpas til bliver i maven med for meget stivelse, så jeg prøver at skære ned på det. Men jeg tænkte at forsøge mig med sådan en meatzza, som består af en flad bøf med grønt på. Nu blev den ikke voldsomt flad, men what the hell! Det smagte ret godt, så jeg tænkte jeg ville dele:

Meatzza 3-4 personer:

“Bunden”

 • en pakke hakket oksekød
 • et æg
 • evt lidt mel hvis den ikke vil hængesammen, ved godt man ikke må ifølge Palæo men shh
 • salt og peber
 • Spidskummen og muskat nød efter smag og behag
 • et hvidløg

Bland godt sammen og steg den som en ekstra flad bøf. De skrumper sådan I ved.. Og top med lige det du har lyst til af lækre, friske grønne sager! Jeg brugte:

 • Rød peberfrugt
 • løg
 • agurk
 • gulerod
 • champignoner ristet med bøffen
 • creme fraiche og basilikum!

Kartoflerne røg bare i ovnen med en god omgang olivenolie, salt og peber, ved 200 grader i 20-40 min afhængig af ovnen!

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties